Om os

Her vil jeg fortæller lidt om mine hunde gennem tiden, vores liv og min baggrund med hunde. 
 
Jeg er opvokset med en sankt berhardshund, Bernard, som kun var et par år yngre end jeg. Og da han blev hele 14 år, husker jeg ham fra hele min barndom. Da Bernard ikke længere var her, varede det ikke længe før jeg købte "egen hund", Lobo. En dejlig berner sennen hanhund, som desværre ikke blev mere end godt 3 år gammel. Hele hans historie kan du læse om her. Lobo var årsagen til at jeg forelskede mig i racen "Berner Sennenhund".
 
Siden 1998 har jeg haft 5 bernere. 4 af disse døde alle i en meget tidlig alder (max 5 1/2 år) hvorfor vi begyndte at kigge efter anden race. I 2011 valgte vi at hente Huxi, som blev vores første basset hound. Efter ham fulgte Alonzo. Min lyst til at træne lydighed, agility og andet med mine hunde voksede, hvorfor vi valgte at kigge efter en race, som var mere anvendelig til det og valget fladt på cavalier king charles spaniel. Jeg har altid haft et ønske om et seriøst opdræt af hunde og det gav cavalier king charles spaniel racen mig også muligheden for.  

Jeg er uddannet skattesagsbehandler, hvilket jo ikke har meget med hunde at gøre. Jeg arbejder til dagligt i Skattestyrelsen i Høje Taastrup med mulighed for at arbejde hjemmefra. Men ud over det "kedelige" skat, har jeg en del andre uddannelser, bl.a. eksamineret hundemassør. Denne uddannelse tog jeg i tiden, mens Lobo levede. Mest for at hjælpe Lobo, men også med henblik på at kunne bruge denne uddannelse i forbindelse med et kommende fuldtidsjob. Men som tiden gik, kunne jeg godt se at jeg var mere en "tal-nørd" og blev derfor skattesagsbehandler.
 
I år 2015 tog jeg opdrætteruddannelsen under DKK og købte mit kennelmærke "Willows Wishes". 

Jeg har tidligere arbejdet som medhjælper hos dyrlæge og adfærdsbehandler Bente Iversen, indehaver af BIO Dyreklinik. Gennem min tid hos Bente tog jeg en hel del kurser, heri blandt "Massage og afstresning", "Racekundskab", "Genetik for hundeejere" og "Etologi". Det var også hos Bente jeg uddannede mig til eksamineret hundemassør.

Sammen med min kæreste bor jeg i St. Merløse, lige midt på Sjælland. I starten af år 2009 købte vi vores hus, som har den perfekte have til alle hundene. I januar 2010 fik vi vores dejlige søn Benjamin, i februar 2013 kom vores prinsesse Mathilda til verden og i juli 2016 kom sidste skud på stammen Bertram til verden. 

På de følgende sider finder du masser af information om alle hundene. Kig dig omkring og læg vejen forbi vores Facebook-gruppe hvis du er interesseret i en hvalp herfra. Rigtig go' fornøjelse!
Linda Pilgaard Skov og Casper Skov | Åvej 23, 4370 St. Merløse - Danmark | Tlf.: + 45 26 32 50 44