Kennel Willows Wishes

Hansennens Gigant "Dumle"

Til minde om Hansennens Gigant, kaldet Dumle DKK 15183/2001.

Dumle blev født hos Kennel Hansennen 16. august 2001. Han var ud af et kuld på 5, hvoraf 4 blev født på almindelig vis. Men Dumle ville ikke ud, hvorfor han blev taget ved kejsersnit. Og jeg er sikker på at det var med til at give ham hans kærlige nære temperament.

Dumle var trænet til forskellige servicehundeopgaver og var en stor hjælp for mig i dagligdagen. Jeg har desværre et meget skadet knæ, men Dumle kunne hjælpe med mange forskellige ting.

Hans store passion var at sutte på ører. Kom et øre ned i hans højde, ville han gøre alt for at sutte på det, koste hvad det ville.

Udstillingsmæssigt gik det fint for Dumle. Og han nåede endda at få et enkelt certifikat. Mange førstepræmier og placeringer blev det også til. På en udstilling i Holland opnåede Dumle at blive 4. bedste hanhund, kun 18 måneder gammel. Lydighedstræning var lige Dumle, han elskede at komme på træningspladsen. Og vandt flere klasser hos Hvalsø Hundevenner.

Mandag d. 11. september 2006 begyndte Dumle at kaste op. Og jeg kunne mærke på ham at han muligvis havde en mavedrejning. Så vi fløj selvfølgelig på dyreklinikken. Men da vi nåede derned var maven nogenlunde normal igen, og dyrlægen gav ham noget smertestillende. Han havde stadig ondt og ville ikke ligge ned. Vi blev sendt hjem med beskeden om at vi skulle holde øje med ham i løbet af natten. Og klokken 3 var den gal igen. Men denne gang nåede vi dette ikke. Dumle døde i bilen på vejen.

Aldrig før har jeg skreget så meget som da jeg åbnede bagagerummet! Og på trods af Dumles 50 kg lykkedes det mig at bære ham ind på klinikken, men for sent. Det var slut med min elskede Dumle.

Dagene derefter var jeg ikke på arbejde, men kunne heller ikke holde ud at være herhjemme. Jeg kunne høre og mærke ham, uanset hvad jeg foretog mig. Heldigvis havde jeg Idol ved mig, det hjalp lidt på smerten..

Jeg savner Dumle af hele mit hjerte og ingen anden hund vil kunne overtage hans plads. Andre hunde vil også få plads i mit hjerte, men ikke på Dumles plads, han har sin egen.
Linda Pilgaard Skov og Casper Skov | Åvej 23, 4370 St. Merløse - Danmark | Tlf.: + 45 26 32 50 44