Afkom / Zolos hvalpe / Hansennens Lipton

Hansennens Lipton

Zolos første kæreste blev Hansennens Lipton fra Holland. Lipton er efter Hansennens Chiquita og Okkie Von Ramac og derfor halvsøster til Idol. Hun er eksporteret til Holland og bor nu hos Gerrit og Jose Kennel van de Koningslinde.
 
Lipton fødte de mest bedårende hvalpe d. 16. januar 2008. Hun fødte 3 hanner og 1 tæve og der var yderligere 2 tævehvalpe, som desværre ikke overlevede fødslen. Hvalpene er utrolig smukt tegnede, alle med 4 hvide poter og hvid halespids. Ingen har nakkeplet, haleknæk eller lignende.
 
Fredag d. 7. marts 2008 kørte Dorthe og jeg til Holland for at se de smukke, smukke hvalpe. Og hold op, hvor var det en stor oplevelse at se sine børnebørn i levende live! Alle 4 er utrolig smukke, kraftige og tillidsfulde. De har nogle enorme knogler og er alle smukt og godt bygget. Hanhvalpen Gijs var min favorit med et enormt forparti, smukt løb og lækre små fregner. Det er ham, som kommer løbende imod kameraet nedenfor.
 
Jeg har lavet en side, kun med billeder fra vores tur til Holland. Den kan ses her.
Nye billeder af Zolos datter Ginger 9 måneder gammel.
De mest bedårende hvalpe er nedenfor blevet 6 uger. Jeg er dybt imponeret over de smukke hvalpe.
Nedenfor er hvalpene blevet 4 uger gamle og vejer omkring 4800 gram. Tænk at disse vidunderlige bamser er mine børnebørn......
Hvalpene er nedenfor 25 dage gamle og vejer alle omkring 3500 gram. De har nu åbnet deres smukke mørke øjne.
Nedenfor er hvalpene blevet 3 uger og er stadig lige smukke, men trætte.....
Nedenfor er hvalpene nu blevet 12 dage gamle. Og de er stadig lige smukke! Alle vejer omkring 1600 gram og er så småt begyndt at åbne øjnene.
Nedenfor ses de bedårende hvalpe 24 timer gamle.
Linda Pilgaard Skov og Casper Skov | Åvej 23, 4370 St. Merløse - Danmark | Tlf.: + 45 26 32 50 44