Kennel Willows Wishes

Zolo Vom Oberholzer Forst "Zolo"

 
Dette er Zolo Vom Oberholzer Forst DKK DK02589/2007 - HD A og AA 0
Rostock Jugendsieger 2007 + 1 cert

Zolo er født d. 2. september 2006 hos Kerstin og Bernd Jungmichel, Kennel Vom Oberholzer Forst, i Leipzig, Tyskland.

Efter tabet af Dumle søgte jeg efter ny hvalp og efter mange timers søgning, både her i landet og i udlandet, faldt valget på Zolo. Grunden til at jeg denne gang valgte at tage til udlandet var for at prøve noget helt nyt. Både avlsmæssigt og adfærdsmæssigt. Ikke fordi der har været noget galt med de andre hunde jeg har haft indtil nu, men jeg synes at det kunne være sjovt at prøve noget nyt. Og hvis denne hvalp bliver til noget godt avlsmæssigt, kan han forhåbentligt bringe noget nyt blod til racen i Danmark. Du kan se Zolos forældre m.m. her


Som du kan se på billederne af Zolo har han lige siden fødslen været dejlig kraftig med gode knogler. Nu nuværende tidspunkt (2½ år) vejer han 55 kg., er 68 cm høj og 78 cm lang. Og så har han et dejligt væsen, mors egen puttegris! Desuden har han nogle rigtig mørke øjne, som kan få en til at gøre hvad som helst.
 
 
Zolo startede med hvalpemotivation under DKK i Slagelse og har gået hos Hvalsø Hundevenner. Han er heldigvis MEGET madglad og derfor nem at træne, meget samarbejdsvillig. Indtil videre har han været min nemmeste hund at træne. 

For tiden bliver han trænet meget herhjemme. Jeg benytter blandt andet "Klik og beløn" hvilket han elsker. Desuden går han til svømning en gang om ugen. Det er ikke noget Zolo ligefrem elsker, men han bliver bedre og bedre for hver gang. Og ligner efterhånden en, som inden længe synes at det er sjovt.
Zolo har indtil videre (juli 2009) fået 5 kuld hvalpe, men flere er på vej. Zolo er flere gange blevet undersøgt vedr. hans reproduktion og herpes. Svarene har været 100 % negativ vedr. herpes og han er "Fit for Fight". 
Linda Pilgaard Skov og Casper Skov | Åvej 23, 4370 St. Merløse - Danmark | Tlf.: + 45 26 32 50 44