Kennel Willows Wishes

Tertzo's Runaway Lover "Uno"

 
Dette er Tertzo's Runaway Lover, kaldet Uno.
 
Uno flyttede ind hos os i juli 2009, 9 uger gammel. Han er opdrættet af Ina Olsen, kennel Tertzo. Han er født d. 8. maj 2009 og er ud af et kuld på ikke mindre end 11.
 
Vi var de første, som skulle vælge vores guldklump. Og da vi gerne vil fortsætte med avl og opdræt faldt valget, efter vejledning fra Ina, på Uno. Uno er ekstrem kraftig bygget, kompakt og godt stående på alle ben. Desuden har jeg i min tid med bernere aldrig bemærket en hvalp løbe så godt som Uno gør, det er en fornøjelse at se på. Som 12 uger gammel vejede Uno ikke mindre end 16,5 kg, så han er en bestandig dreng.
 
Uno er efter Tertzo's Rioja og Super Foot Elysian Garden Sotel. Rioja er en super dejlig tæve, med et lækkert kraftigt hoved. Sotel er japansk opdrættet med canadiske aner, noget helt nyt i både Europa og Danmark.
 
Uno startede til hvalpemotivation under DKK i Slagelse i august 2009 som han gennemførte flot. Uno er fars hund og det er også Casper, der træner ham. Som 12 uger gammel kunne Uno allerede imponerende mange ting så som plads, sit, dæk, stå, indkald, møs, gi' hals og meget, meget mere. Klikkeren er lige blevet indført og Uno elsker at træne med farmand.
 
Som tiden er gået har Uno desværre fået sig en forfærdelig krøl-hale. Han er en smuk hund, som er velbygget og kraftig men med krøl-hale og status 3 på albuerne skal han ikke benyttes i avl og er derfor blevet kastreret. Det gør ham ikke mindre dejlig som hyggehund og vi nyder at have ham rendende hos os. Zolo er nu også glad for hans lillebror.
 
Tragedien indtraf fredag d. 19. november 2010 ved midnat, hvor Uno fik en mavedrejning. Hos Sorø Dyreklinik fik vi i første omgang maven på plads uden operation, men under opvågningen drejede den igen. Og både mavesæk og milt havde taget skade. Derfor valgte vi med mange tårer at tage afsked med evig-glade Uno.
 
 
Nedenfor ses træning af plads, 10 uger gammel.
 
Linda Pilgaard Skov og Casper Skov | Åvej 23, 4370 St. Merløse - Danmark | Tlf.: + 45 26 32 50 44